На Погулянці стрибатимуть через вогнище

21 червня львів’яни відзначатимуть Свято Купала. Мешканці та гості Львова матимуть чудову можливість пригадати давні звичаї та поринути в атмосферу традицій та народних переказів.

Родзинкою свята стане театралізоване дійство на сцені, яку буде встановлено посеред озера, а також вогняне шоу. Організатори не забули і про головний купальський елемент – традиційні стрибки через вогнище, заплітання вінків та інших забав.

За словами президента ЛМГО «ТСК «Манівці» Тараса Білошицького, організатора Свята Купала на Погулянці, «цього року свято відбудеться уже вчетверте. Щороку воно збирає все більше і більше учасників. Торік тут купалилось понад 600 осіб. Звичайно, найбільше приходить молоді, але були і діти, і старші люди, і цілі сім’ї. Загалом, купальське свято – це прекрасна національна забава для усіх. А щодо дати – її ми обрали не випадково, адже за традиціями, через купальське вогнище стрибали саме у найкоротшу ніч року».  

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...