Депутати Львівської міськради покидають лави Партії регіонів

Наступним після Ігоря Дедишина та Ігоря Гладиша став Андрій Мочарський. Таким чином фракцію залишила половина її учасників. На даний момент в ній залишається лише три члени.

Депутат Львівської міськради Андрій Мочарський подав заяву про вихід з Партії регіонів та з фракції ПР у Львівській міськраді.

Офіційно причиною свого виходу з ПР Мочарський вказав, що в нього інше бачення щодо захисту інтересів громади та принципів державотворення.

Голова ЛОО ПР Петро Писарчук підтвердив, що Мочарський подав заяву про вихід з Партії регіонів.

«Він подав заяву про вихід з партії у Львівську міську партійну організацію. Партійна організація розгляне цю заяву і прийме рішення», – повідомив Писарчук.

Щодо причин виходу депутата з владної партії Писарчук зазначив: «Я з ним не мав розмови, тому що я був у відпустці, але це його право».

Писарчук виключив можливість, що причиною виходу Мочарського з партії могло стати особисте непорозуміння з ним як головою ЛОО ПР.

«Я Мочарського рік не бачив, то які можуть бути непорозуміння. Він займався своєю роботою як депутат Львівської міськради. Він стояв на обліку у Личаківській партійній організації, робив там свою роботу, у нас не було потреби контактувати, тому не було і непорозумінь. У мене немає з ним немає жодних непорозумінь», – запевнив Писарчук.

Голова фракції ПР у Львівській міськраді Тадей Едер наразі не знав про факт виходу Мочарського з ПР, однак підтвердив, що такі наміри депутат висловлював багато разів.

«Я офіційно не знаю. Він мав намір вийти, він весь час про це говорив», – зазначив Едер.

Нагадаємо, раніше з фракції ПР у Львівській міськраді вийшов депутат, генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин.

Дедишин пояснив свій вихід із фракції ПР тим, що не згоден з ухваленням Верховною Радою України мовного законопроекту Колесніченка-Ківалова

Окрім того, депутат Львівської міської ради Ігор Гладиш вийшов з лав Партії регіонів і з фракції Партії регіонів у ЛМР. Гладиш пояснив своє рішення рядом об’єктивних та суб’єктивних причин, зокрема, останніми політичними подіями в Україні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.