"Батьківщині" не потрібна «тушка» Канівця

Не дивлячись на заяви скомпрометованого нардепа, новий куратор «Батьківщини» на Львівщині Сергій Власенко не рекомендує приймати Олега Канівця назад до фракції.

За його словами, рішення про повернення Канівця у фракцію "Батьківщина" буде ухвалювати її керівництво.

"Якщо (у керівництві фракції) запитають мою думку, то я вважаю, що пан Канівець залишив фракцію зі штучних причин і зрадив своїх виборців. Я б не рекомендував його брати назад",- зазначив Власенко.

Як відомо, на початку квітня Канівець вийшов із фракції "Батьківщина".

Свої дії він аргументував протестом проти політики керівництва фракцією, що, за його словами, не дало належної оцінки діяльності іншого нардепа від "Батьківщини" Віктора Швеця, що курував Львівщину від об’єднаної опозиції, та був у конфлікті з Канівцем.

Хоча з іншого боку стало відомо, що за тиждень до виходу з фракції "Батьківщина" він отримав від, контрольованого Партією регіонів, бюджетного комітету 2 мільйони 300 тисяч гривень на свій округ.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.