Виконавцю замаху на Федишина можуть дати довічне

Основною обтяжуючою обставиною звинувачення є смерть дівчинки, яка опинилась на місці вибуху.

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням гр. М. у вчиненні замаху на умисне вбивство директора ТзОВ «Шувар» і внаслідок цього – смерті неповнолітньої школярки.

Доведено, що затриманий 26 жовтня 2006 року за домовленістю з  уже трьома засудженими Панасенком В.І., Рудим О.М. та Єгорушкіним О.А., маючи умисел на вбивство директора ринку, особисто заклав спеціальний вибуховий пристрій і з допомогою спеціально-обладнаного мобільного телефону привів його в дію.

Унаслідок вибуху автомобіля було смертельно травмовано неповнолітню Куцинду М.В. та спричинено значні тілесні ушкодження начальнику служби охорони підприємства.

Обвинувачений із 2007 року перебував у розшуку, а 4 червня його затримали в АР Крим.

Наразі обвинуваченого утримують у слідчому ізоляторі Львова, а обвинувальний акт щодо нього скерували до Сихівського районного суду.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Львівської області, яка й забезпечуватиме підтримання державного обвинувачення в суді, – зазначили у прес-службі прокуратури Львівщини.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.