Янукович дозволив уряду малювати векселі

Після того як нардепи майже в кінці сесії взяли і ухвалили закон про векселя, 24 липня його підписав й Президент. Відтепер Кабмін може сміливо використовувати папірці для нібито покращення економіки країни та боротися ними з державною заборгованістю.

За словами політолога Віктора Небоженка, якщо політична могутність Януковича зараз на вершині, то економічно він чудово розуміє, що ми скочуємося до прірви. І та політична влада, яку він та Партія регіонів накопичили завдяки адміністративному ресурсу, перебуває у противазі з економічною ситуацією, яка різко погіршується.

Звідси і гарячкова законодавча діяльність партії влади: їм потрібно створити інструменти, аби хоч якось пом'якшити майбутню економічну кризу, яка перепаде якраз на початок президентської виборчої кампанії.

Говорячи про сам законопроект про векселі, Небоженко підкреслив, що подібні закони допоможуть «сім'ї» отримати нові економічні та командні висоти. Адже зрозуміло, що законом про векселі скористається, перш за все, найближче економічне оточення президента, а не український бізнес.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...