У напрямку східних областей України перекрили рух поїздів

На сьогоднішній день закрито рух на ділянці Лозова— Слов’янськ—Дружківка і Форпостна—Красний Лиман в напрямках Букине—Ізюм—Харків та Тропа—Куп’янськ/

В результаті 14 пар пасажирських поїздів формування Донецької залізниці змінили маршрут прямування та скасовано 2 пари пасажирських поїздів формування Південної залізниці, 29 пар приміських поїздів скасовані і 9 пар змінили маршрут прямування, повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

"У цій ситуації при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточнюючою інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв’язку проводиться регулярне інформування про зміни у графіку руху поїздів.

Усім пасажирам, які звернулися в залізничні каси з приводу повернення проїзних документів на поїзди, які змінили маршрут прямування виплата здійснюється в повному обсязі без утримання штрафних санкцій та комісійних зборів. Повернення посадочних документів, що оформлені через Інтернет та електронних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 2 травня 2014 року відсутня напруга в контактній мережі на ділянці Лозова—Слов’янськ—Дружківка, не працює пост електричної централізації на станції Слов’янськ та вокзал Слов’янськ, заблоковані колії на станції Форпостна.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...