Яценюк програв Клюєву у суді

Голова фракції "Батьківщина" повинен спростувати інформацію і заплатити 220 гривень судових витрат
Яценюкові прикро
Яценюкові прикро

Сьогодні Печерський районний суд Києва зобов'язав главу фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка спростувати інформацію про причетність секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва до організації провокацій на мітингу 18 травня цього року в Києві. Відповідне рішення суду оголосила суддя Віта Бортницька.

У своєму рішенні суд частково задовольнив позов Клюєва, а саме зобов'язав Яценюка на найближчій сесії Верховної Ради повідомити публічно про зміст цієї постанови суду. А саме, що інформація про організацію Клюєвим масових провокацій на мітингу 18 травня в Києві визнали такою, що не відповідає дійсності. Також суд зобов'язав лідера фракції "Батьківщина" виплатити 220 гривень 41 копійку судових витрат. Суддя нагадала, що дане рішення набуде чинності, якщо захист Яценюка не подасть апеляцію, повідомляє www.pravda.com.ua.

Нагадаємо, що Клюєв подав позов проти Яценюка за звинуваченням у підкупі секретарем РНБО депутатів Ради. Клюєв також вимагав захисту честі, гідності та ділової репутації у зв'язку з обвинуваченням в організації провокацій на мітингу опозиції в Києві 18 травня.

Під час акції опозиції 18 травня було побито журналіста 5 каналу Ольгу Сніцарчук та фотографа "Комерсант-Україна" Влада Соделя. За підозрою у нападі затримали Вадима Тітушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...