Київ частково виконуватиме окремі положення Митного союзу

Україна в інтересах взаємовигідної співпраці готова поступово приєднуватися до окремих угод, які діють у Митному союзі.
Азаров готовий хоч якось співпрацювати з МС? (фото lenta-ua.net )
Азаров готовий хоч якось співпрацювати з МС? (фото lenta-ua.net )

Про це, відкриваючи засідання уряду, заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров. "В інтересах взаємовигідної співпраці ми готові поступово приєднуватись до окремих угод, які діють у Митному союзі, щоб оптимізувати торговельний режим", - цитує Азарова radiosvoboda.org.

Він доручив урядовому уповноваженому в колегії Євразійського економічного співтовариства Віктору Суслову разом із російськими колегами визначитися і запропонувати уряду план дій у цьому напрямі.

За словами Азарова, Україна розробить механізми взаємодії з Митним союзом, і в майбутньому з Євразійським економічним союзом, в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.

"Я доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству доходів і зборів, Міністерству закордонних справ, під головуванням віце-прем’єра Юрія Бойка розробити практичні алгоритми і механізми взаємодії з Митним союзом, і в подальшому - з Євразійським економічним союзом в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом", - сказав прем’єр.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.