Львів замикає трійку лідерів з благоустрою в Україні

За підсумками конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» Львів розділив третє місце з Кривим Рогом. Друге місце посіли Донецьк та Дніпропетровськ. А перше – Київ та Одеса.

Призерам вручать перехідні кубки та дипломи Кабінету Міністрів України, а також призи: комунальну техніку, обладнання та устаткування, призначені для благоустрою населених пунктів.

Серед чинників, які впливали на оцінку міста, були вулично-дорожня мережа та площа зелених насаджень на душу населення, санітарна очистка, підтримка громадського порядку, освітлення вулиць – загалом 26 критеріїв. Переможцями конкурсу вважають ті міста, які набирають найбільшу кількість балів за цими критеріями та за оформлення фотоальбому і презентації.

Довідка:
Конкурс проводять із 2000 року. Його призовий фонд становить 2 млн. грн. Востаннє Львів брав участь у конкурсі благоустрою 2009 року, тоді він також посів 3-тє місце.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.