Балога посміявся над потугами Путіна і Медвєдева затягнути Україну до Митного союзу

Колишній міністр уряду Миколи Азарова радить "братам"-росіянам не видавати бажане за дійсне.
Балога радить Росії не тратити сили
Балога радить Росії не тратити сили

Позафракційний народний депутат Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook прокоментував заяву прем’єр-міністра Росії Володимира Медведєва про можливу втрату Україною шансу вступити до митного союзу.

"Дорогі наші "брати". Ви можете збирати всі російські академії наук. Вам там намалюють будь-які висновки і зроблять будь-які наукові обґрунтування. Але не потрібно видавати бажане за дійсне. А то від вашої гри із пошуку причин, чому Україні не можна в ЄС, від ваших вмовлянь і погроз скоро діти в дитсадках будуть сміятися", - написав Балога.

Варто зауважити, що низка експертів підкреслює тей факт, що навіть за теперішньої формації Митного союзу за участю Росії, Казахстану, Вірменії та Молдови головну скрипку відіграє Росія. Остання може застосувати неринкові важелі впливу на будь-яку країну МС. Достатньо згадати конфлікти з білорусами щодо цін на нафту, газ і т.ін.

Також нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович заявив про відчутну підтримку США у протистоянні з Росією через майбутнє підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...