Садовий запропонував замість квітів нести у школи книги

Міський голова Львова закликав депутатів та урядовців закласти у бюджеті на наступний 2014-й рік кошти для майбутнього Форуму видавців.
Час читати настав (фото Сашка Чорного)
Час читати настав (фото Сашка Чорного)

Під час сьогоднішнього відкриття 20-го Форуму видавців міський голова Львова Андрій Садовий ініціював на 1 вересня нести у школу не квіти, а книги.

"Що наші діти несуть на перше вересня до школи? Квіти. Так, це серйозний дохід для продавців. Але чому, наприклад, не замінити квіти на книги, коли батьки зможуть дарувати школі книги? Це ті самі гроші, але ефекту буде у мільйон разів більше", -  висловив свою ідею Садовий.

Також очільник міста звернувся до владоможців країни з проханням подбати про фінансове забезпечення Форуму видавців у наступному році.

"Якщо ми хочемо бути успішною країною, повинні мати дуже багато мудрих, освічених людей.  Я думаю, що всі депутати та члени Уряду погодяться під час формування бюджету на 2014 рік передбачити фінансування для Форуму.  Стільки акцій, скільки проводить ця громадська організація (ГО "Форум видавців" , - ред..), не проводить жодна інша організація", - похвалив організаторів мер. 

Також Андрій Садовий розповів про традицію дарувати українські книги у містах, де відбуваються Дні Львова. "Сподіваюся, що журналісти підтримають цю ініціативу", - висловив прохання-побажання міський голова.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...