Янукович укотре розсмішив політиків у Ялті

Президент України під час представлення керівника Литви скоротив її прізвище, а Росію та Євросоюз порівняв із монстрами.
Президент не може без вербальних ляпів (фото president.gov.ua)
Президент не може без вербальних ляпів (фото president.gov.ua)

Про це Янукович сказав, виступаючи під час засідання Ялтинської європейської стратегії, організованої фондом зятя колишнього Президента України Леоніда Кучми Віктора Пінчука, повідомляє pravda.com.ua.

"Що стосується відносин, то вони визначені - Україна впевнено йде шляхом євроінтеграції. Модель стосунків із Митним союзом не перешкоджає європейській інтеграції та не повинна створювати проблеми, а вирішувати їх", - сказав Янукович.

"Україна між двома великими монстрами - ЄС і Росією. Ми це відчуваємо щодня. Ігнорувати або легковажно ставитися до цього положення ми не можемо. Я дуже вдячний нашим партнерам у ЄС і Росії за розуміння з цього питання", - зазначив Янукович.

Президент додав, що виступає за створення "Єдиного економічного простору від Ванкувера до Владивостока". "Листопадом не завершується модернізація України, і все ще попереду", - додав Янукович.

Представляючи другого учасника Ялтинської європейської стратегії, Янукович зробив помилку у прізвищі президента Литви.

Далю Грібаускайте він назвав "Даля Гріскауте".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...