У Тернополі водій після вбивства дівчини ледве не став жертвою розлюченого натовпу (ВІДЕО)

Учора близько восьмої вечора на проспекті Злуки у Тернополі безробітний водій автомобіля BMW 320 збив на нерегульованому пішохідному переході першокурсницю Тернопільського СПТУ №3.
Безробітний водій-вбивця був абсолютно тверезим (фото mvs.gov.ua)
Безробітний водій-вбивця був абсолютно тверезим (фото mvs.gov.ua)

Від отриманих травм 15-річна дівчина загинула на місці, повідомляє прес-служба місцевого УМВС.

Свідками події стали мешканці прилеглих багатоповерхівок. Дехто навіть хотів вивести водія зі салону автомобіля і розібратись, що стало причиною аварії. Вчинити самосуд їм не дали правоохоронці.

Очевидці ДТП стверджували, що водій був п'яним. Міліція забрала його до медзакладу на експертизу.

Як з'ясувалося, ця ДТП - не перше порушення у молодого водія. Лише з початку року працівники ДАІ за недотримання правил дорожнього руху тричі складали протоколи на винуватця дорожньої аварії.

Слідчі ретельно зафіксували факт дорожньо-транспортної пригоди, вживши заходів для збереження доказів. Автомобіль міліціонери доставили на арештмайданчик. Водія затримали, подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За порушення правил безпеки дорожнього руху законодавство передбачає позбавлення волі строком від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами до трьох років.

Активісти руху "Дорожній Контроль. Тернопіль" заявили, що водій був абсолютно тверезим.

 

До слова, у Львові вчора також трапилася ДТП, в якій загинула 19-річна дівчина.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...