Екс-депутат ЛМР Андрій Панас загинув на полюванні

Учора, 2 листопада, у Перемишлянському районі, поблизу Бірок, на полюванні з нагоди відкриття сезону загинув екс-депутат Львівської міськради Андрій Панас.
(фото tvi.ua)
(фото tvi.ua)

Цю інформацію підтвердила прес-секретар ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська, повідомив ZIK.

За інформацією, Андрій Панас "зійшов з номера" і був застрелений з карабіна приватним підприємцем Г. Бізнесмен помер на місці, за лічені хвилини після поранення.

Андрій Панас тричі обирався депутатом Львівської міськради, останній раз у березні у березні 2006 року за списками партії "Реформи і порядок".

ЗМІ повідомляють, до того, як Панаса вперше обрали депутатом Львівської міської ради, він їздив на старенькій "Ниві". Після того молодий депутат пересів на "Мерседес", потім на "Тойоту Камрі", а згодом його автопарк розширився й новеньким "BMW X-5". І це далеко не весь список автівок загиблого. Про це «Львівському порталу» повідомило джерело.

Андрій Панас мешкав з родиною у особняку. Від сусідів відгородився триметровим цегляним парканом з кованими гратами і брамою. Багато відпочивав за кордоном.

Бізнес Андрія Панаса був пов’язаний із землею, а також він мав безпосереднє відношення до кількох відомих львівських ресторанів. Зокрема мова йде про такі заклади, як "Лайм" та "Маестро".

За інформацією джерела, саме вмілі "операції" із землею принесли найбільший добробут загиблому.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.