До Львова приїхав міністр оборони України

Куратор Львівської області Павло Лєбєдєв ознайомився із роботою Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, поспілкувався із курсантами та викладачами, оглянув музей при Академії.
Міністр поспілкувався з львівськими курсантами (фото sled.net.ua)
Міністр поспілкувався з львівськими курсантами (фото sled.net.ua)

Під час візиту до навчального закладу за участю міністра, його заступників, командувача Сухопутних військ ЗСУ Геннадія Воробйова, а також голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, заступника голови ЛОДА Сергія Василенка та міського голови міста Львова Андрій Садового проведено нараду щодо вирішення соціальних питань військовослужбовців на Львівщині, а також обговорено передачу житлових будинків на баланс Львівської міської ради, інформує loda.gov.ua.

Після наради міністр оборони України Павло Лебедєв у супроводі голови облдержадміністрації відбув у Міжнародний центр миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, що у Яворівському районі Львівської області.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...