Фаріон розповіла "копачам її минулого та гробокопачам" про членство в КПРС

Народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон заперечує розповсюджену раніше інформацію про те, що в радянські часи була комуністкою. Нардеп оприлюднила лист-звернення під назвою "Відповідь копачам мого минулого і власним гробокопачам", в якому намагання з'ясуваня про її членство в комсомолі називає спробою "знайти скалку в оці Ірини Фаріон".
(фото slovovolyni.com)
(фото slovovolyni.com)

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

"Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон. Колоди ж бо під своїми ногами не бачать. Начебто була я членом КПРС. Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких – НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, – ніколи не була", - пише Фаріон.

"Щиро вдячна вам, плебеї, що навіть таким способом надихаєте на боротьбу і водночас викриваєте свою вихолощену і зігнилу сутність. Не перед вами мені звітувати, а активно своїми ділами вас знищувати. Саме це і спонукає вас до мусування цієї комічної теми", - зазначає депутат.

Нагадаємо, раніше редактор газети "Правдошукач" Юрій Шеляженко подав позов до Державного архіву Львівської області про доступ до фондів партійного комітету Комуністичної партії України та комсомольської організації ВЛКСМ Львівського університету імені Iвана Франка. Журналіст намагався з'ясувати, чи справді теперішній народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон була комсомолкою.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...