Казначейство паралізувало роботу сільських рад Одещини

Казначейство не пропускає платежі сільських рад Одеської області.

Про це на умовах анонімності розповіли відразу кілька сільських голів, передає Бессарабия-информ.

За їхніми словами, казначейство не пропускає ніяких платежів, фінансуються лише захищені статті, тобто заробітна плата бюджетників. Все, що стосується ремонтних робіт, які виконуються або вже виконані в рамках бюджету на 2013 рік, то фактично виділення цих грошей заморожено ще з липня.

Таким чином держава в черговий раз вирішує свої фінансові проблеми за рахунок сільських жителів, пише видання.

Результати такої політики, для інфраструктури сіл Одеської області, яка "і так дихає на ладан", можуть бути катастрофічними. Більшість населених пунктів не готові до зими. Не виконані елементарні роботи. У деяких селах, де розпочато ремонт водопроводів, у випадку морозів може бути повністю заморожено систему водопостачання, бо у сільських рад немає коштів на те, щоб присипати труби землею.

Додамо, що сьогодні стало відомо про те, що у Бродівському районі Львівщини через казначейство низка сільських рад сидить без світла.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.