Львівські студенти пікетуватимуть міське і обласне управління ДАІ за перешкоджання їм їхати до Києва

О 14:00 студенти львівських ВНЗ колонами підуть до міського та обласного управлінь ДАІ.
фото "Грім"
фото "Грім"

Раніше вони їм обіцяли підтримку, а зараз є випадки перешкоджання, йдеться у заяві студентів, текст якої поширила офіційна сторінка львівського Євромайдану у Facebook.

"Підемо спитати ЧОМУ (вони перешкоджали автобусам їхати до Києва)? Подаруємо два сувенірні номерні знаки з написам "На Київ", аби в ДАІ були свої і вони не забирали з автобусів наші", -
заявили студенти.

Зазначимо, що вчора увечері та сьогодні вночі інспектори ДАІ перешкоджали виїзду автобусів зі Львова на Київський Євромайдан. Як повідомила прес-служба Львівської облради з посиланням на голову страйкового оргкомітету львівського Євромайдану Василя Молдована, один з автобусів зупинили на вулиці Коперника (біля Львівського міського управління міліції). У водія забрали посвідчення. Відповідно без нього рухатися далі автобус не міг. Однак згодом проблему вдалося вирішити, додав активіст.

Крім того, вночі виникали й інші непорозуміння між інспекторами ДАІ та перевізниками. Так, автобус, який зупинили на вулиці Коперника, а потім відпустили, вдруге зупинили на автодорозі у селі Гамаліївка Пустомитівського району. Правоохоронці мотивували зупинку автобуса відсутністю у водія необхідних документів. Однак, зазначив Василь Молдован, ці документи не потрібні для здійснення перевезення пасажирів. Окрім того, з автобуса зняли номерні знаки, без яких він просто не міг рухатися далі.

"Обурені люди, які перебували в автобусі, вирішили виявити свій протест - вони перекрили автодорогу. Але і на цей раз конфлікт вдалося врегулювати. Відтак, водій автобуса повернувся до Львова, а натомість у Гамаліївку приїхав інший автобус, який забрав людей та повіз до Києва", - сказав Василь Молдован.

Схожа ситуація виникла і на вулиці Стрийській, де також зупинили автобус, який рухався до центру Львова, щоби забрати людей до Києва на Євромайдан. Але, на щастя, всі нічні непорозуміння були вичерпані - люди таки поїхали до столиці відстоювати європейський курс України.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...