На догоду владі Харківська міськрада скасувала заборону на проведення масових заходів

У Харкові скасовано заборону на проведення масових заходів, відтак активісти Партії регіонів зможуть провести свій "АнтиЄвромайдан".
фото wikimapia.org
фото wikimapia.org

Відповідне розпорядження №79/1 від 29.11.2013 р. підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес, повідомила прес-служба міськради.

Розпорядження було підписано міським головою у зв'язку з поліпшенням епідеміологічної ситуації щодо захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції в місті.

Раніше Кернес заборонив проводити в місті масові заходи у зв’язку з поширенням грипу та ГРВІ. Відповідне рішення було ухвалено в час активізації в Україні протестного руху за євроінтеграцію, який виник після того, як уряд відклав підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Тим часом, як повідомляє Радіо Свобода, завтра у Харкові активісти Партії регіонів та місцеві бюджетники готуються вийти на "АнтиЄвромайдан".

Мітинг проходитиме за сценарієм: заводські колективи і університетська спільнота за європейський курс держави, але наразі до цього країна, економіка і промисловість не готова.

Окрім того на заводі "Турбоатом" 29 листопада збирають людей для обговорення ситуації в державі. Під час політінформації розкажуть, щоб могло статися з українською економікою, заводами, якби підписали угоду про асоціацію з ЄС.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.