Усім "беркутівцям", які нещадно били людей на Євромайдані, заплатили по 500 доларів

Колишні керівники спецпідрозділів "Беркуту" пропонують уряду "не переоцінювати свої сили" у питанні розгону демонстрантів.
фото kremenchug.ua
фото kremenchug.ua

Про це заявив журналістам перший керівник "Беркуту" у Івано-Франківській області Андрій Гайдай, передає Українська правда.

"Нас здивували слова прем’єр-міністра, який сказав, що їм треба 10 хвилин, щоб звільнити Кабмін. Нехай він не переоцінює свої сили", - зазначив він.

Крім того, джерела видання повідомляють, що наразі "Беркут" отримав команду передислокуватися і не застосовувати силу.

"Вони знаходяться тут неподалік, однак силу застосовувати не будуть, тому що на вулицях занадто велика кількість людей", - сказав співрозмовник.

Він також додав, що спецслужбовці загонів "Беркуту", як розганяли вночі Євромайдан, отримали по 500 доларів премії кожен.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада дві тисячі "беркутівців" жорстоко розігнали з Майдану Незалежності протестувальників, яких було до тисячі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.