Тимошенко вирішила не голодувати

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка 25 листопада оголосила голодування, сьогодні припинить свою акцію протесту на прохання Євромайдану.
фото lenta-ua.net
фото lenta-ua.net

Про це сказала її донька Євгенія Тимошенко на брифінгу перед харківською лікарнею після відвідування матері, повідомляє pravda.com.ua. з посиланням на УНІАН.

Вона зазначила, що передала матері петицію від київського Євромайдану з проханням припинити голодування та зберегти своє здоров'я та життя.

"Вона сказала, що заради прохання людей, тому що вона голодувала на знак солідарності з ними, буде сьогодні припиняти голодування", - сказала донька Тимошенко.

За її словами, стан її матері критичний, вона не пересувається самостійно.

Як відомо, Юлія Тимошенко 25 листопада оголосила голодування на підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС на саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі 29 листопада, адже 21 листопада влада призупинили підготовку до цього.

Тоді ж на майдани по всій країні почали виходити прихильники євроінтеграції, а після розгону мирної акції протесту в ніч на 30 листопада люди по всій країні вийшли на масові мітинги, найбільший із яких – у Києві.

Увечері 4 грудня присутні на Майдані Незалежності на прохання Олександра Турчинова підтримали заклик до Юлії Тимошенко припинити голодування. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.