Китай зацікавився фінансуванням програм будівництва в Україні

Китайська сторона зацікавлена у фінансуванні програм будівництва соціального житла в Україні, для чого готова вкласти в іпотечний ринок 15 мільярдів доларів.
фото ups4.info
фото ups4.info

Китайська сторона зацікавлена у фінансуванні програм будівництва соціального житла в Україні, для чого готова вкласти в іпотечний ринок 15 мільярдів доларів, повідомляє Укрінформ.

Як стало відомо кореспондентові Укрінформу з джерел, близьких до переговорного процесу, у дні перебування в Пекіні Президента України було підписано відповідний меморандум.

"Це Меморандум про взаємне співробітництво між двома компаніями - Державною іпотечною установою і будівельною компанією CITIC про те, що сторони працюватимуть у рамках отримання 15-мільярдного кредиту на розвиток іпотечного ринку в Україні", - повідомив співрозмовник агентства.

Він відзначив, що цей документ є першим кроком підготовки до підписання договору на надання українській стороні вказаних фінансів. "Шанси на отримання збільшуються, оскільки це одна з серйозних китайських будівельних компаній, що будує по всьому світу і яка реально може зайти з грошима в український будівельний ринок".

CITIC Construction є будівельним та інженерним підрозділом компанії Міжнародної китайської інвестиційної корпорації з управління майном - (CITIC GROUP). Державна компанія входить в топ-100 найбільших будівельних компаній світу. У 2011 році отримала прибуток у розмірі 2,73 млрд дол.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...