Під крики "Тягнибока на вила!" і "Путін наш президент!" на будівлі ВР Криму з'явився російський прапор (ВІДЕО)

У Сімферополі вчора мітингувальники встановили прапор Росії над центральним входом в будівлю Верховної Ради Криму. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив кримський журналіст Олег Крючков, передає Новий Регіон.

"Народ самоорганізовується. Вимагають зняти український герб з Верховної Ради. Гасла - "Росія!", "Путін наш президент!", "Тягнибока на вила!", - Написав Крючков.

Нагадаємо також, що вчора вдень проросійські активісти пікетували Верховну Раду Криму з вимогою ухвалити рішення, які забезпечують автономії незалежність від центральної влади України. Зокрема, вони вимагали від депутатів повернути конституцію Криму 1992 року, провести референдум з питання статусу півострова і захистити кримський "Беркут" від радикалів.

До людей вийшов голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов і заявив, що не має наміру залишати Крим і буде з його жителями до останнього. Він також сказав: "Сьогодні Київ не хоче вирішувати наші проблеми, тому ми повинні об'єднатися і діяти рішуче. Сили в автономії і кримчан достатньо. Неонацизм в Криму не пройде. Ми не зрадимо Крим".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...