Слідом за Львовом, продаж алкоголю в центрі міста обмежив Івано-Франківськ

Івано-Франківський міськвиконком розпорядився обмежити продаж алкоголю у центральній частині міста до 12 грудня.
фото nwradio.ru
фото nwradio.ru

Відповідне обмеження Міськвиконком впровадив у зв’язку із тривалим проведенням мирних зборів та мітингів на Вічевому майдані у Івано-Франківську (йдеться про Євромайдан) та з метою збереження громадського порядку.

Зокрема, міськвиконком ухвалив тимчасово обмежити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, в тому числі пива в об’єктах торгівлі і закладах ресторанного господарства на Вічевому майдані та центральній частині міста утвореної в межах кільця, що об’єднує вулиці Січових Стрільців, Пилипа Орлика, Новгородська, Дністровська, Василіянок, Гаркуші, Франка, Незалежності з 5  по 12 грудня включно з 17:00 до 23:00.

У рішенні вимагається від управління торгівлі виконавчого комітету міської ради довести це рішення до відома суб’єктів господарювання, на яких поширюється його дія.

Контроль за виконанням цього рішення виконком поклав на заступника міського голови Р. Панасюка, Івано-Франківський міський відділ УМВС України в Івано-Франківській області (Р. Чекмарьов) та Державну податкову інспекцію у м. Івано-Франківськ ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області (Д. Романюк).

Раніше подібне рішення ухвалив виконком Львівської міськради.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...