Тернопільська облрада відібрала від ОДА низку повноважень

Вчора на сорок восьмій сесії Тернопільської облради депутати відкликали повноваження, делеговані облрадою облдержадміністрації.
(фото з сайту Тернопільської облради)
(фото з сайту Тернопільської облради)

Депутати, котрі виступили на сесії, висловили своє обурення діями очільників ОДА та вказали на незадовільну роботу облдержадміністрації у частині здійснення Тернопільською обласною державною адміністрацією делегованих Тернопільською обласною радою повноважень. Відтак Сесія визнала роботу ОДА щодо делегованих повноважень незадовільною та зупинила дію пункту 1 рішення ТОР від 8 вересня2006 року № 39 "Про делегування Тернопільській облдержадміністрації окремих повноважень ТОР п’ятого скликання".

Оскільки голова ОДА не прийшов на пленарне засідання, пояснення  давав його заступник Василь Гецько, який повідомив, що звітувати  про здійснення Тернопільською обласною державною адміністрацією делегованих Тернопільською обласною радою повноважень ОДА планує у першому кварталі 2014 року, повідомила прес-служба Тернопільської облради.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.