Голодні та виснажені, працівники «беркуту» підтримують народ. Наразі подумки

Всі вулиці в центрі Києва перегороджені автобусами із силовиками. Переважно це бійці внутрішніх військ. На перехресті Хрещатика та вул. Б. Хмельницького міліціонери гріються біля бочки з дровами , п'ють чай з стаканчиків.
(фото zn.ua)
(фото zn.ua)

"Ми їм бутерброди носимо, беруть. Адже вони вже який день тут. На пару годин виходить одна зміна, потім в автобусі гріються, на їх місце стають інші. Раз на годину хтось із наших підходить і влаштовує їм політінформацію. Вони слухають", - розповідає 40 -річний Ярослав Носович з Івано-Франківської області, пише "Главное".

Мітингувальники біля Будинку профспілок вважають, що міліція морально з ними. "Ми вміємо визначати це по тому, як бійці стоять. Якщо до нас спиною , значить , нас охороняють. Якщо особою , то готові на нас наступати . Ми їм сигарети і їжу передаємо", - розповів виданню Олег з Кривого Рогу.

Лейтенант Іван з Вінниці говорить, що вдома не був три тижні: "Живемо в автобусах, спимо по дві години - або в спортзалі однієї з військових частин, або в будівлі АП. Там же в туалетах і голимося. Мобільні сіли. Відрядних платять 30 гривень на день".

Співробітники Внутрішніх військ МВС в автобусах скаржаться, що хочуть додому.

Про це вони пишуть у смс і прикладають телефони з текстом до скла автобусів: "Міліція з народом! Слава Україні", "Головне, не піддавайтеся на провокації" ,"Ми з Запоріжжя і, якщо чесно, хочемо вже додому, сім'ї чекають і хвилюються".

Фото facebook.com/hrom.sektor.euromaidan

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...