Сало пообіцяв зробити все можливе для захисту "євромайданівця" Олега Панаса

Вчора ввечері відбулася зустріч очільника Львівщини Олега Сала з представниками громадськості, які брали участь у пікетуванні ЛОДА, однією з вимог яких було звільнення активіста Олега Панаса.
(фото grim.in.ua)
(фото grim.in.ua)

Під час зустрічі голова ЛОДА теж висловив свою стурбованість з приводу прийнятого процесуального рішення щодо обраної міри запобіжного заходу О. Панасу під час слідства.

Голова Львівської ОДА Олег Сало звернувся до органів слідства з проханням щодо можливості перегляду ними рішення про утримання активіста під вартою і зміни О. Панасу міри запобіжного заходу на іншу, не пов’язану з позбавленням волі.

Окрім того, Олег Сало зазначив, що його турбує доля кожної людини, яка сьогодні перебуває на євромайданах і активно висловлює свою громадянську позицію, насамперед львів’ян.

Також очільник області наголосив, що в межах наданих йому законних повноважень забезпечить дотримання усіма сторонами виконання вимог закону, в тому числі не застосування насильства стосовно учасників мирних акцій, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, львівського фотографа Олега Панаса рішенням Печерського райсуду Києва арештовано на 2 місяці за участь у масових протестних акціях.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...