На Прикарпатті священик відкрито закликав паству до збройного повстання (ВІДЕО)

В Інтернеті з'явилося відео проповіді священика Української Греко-Католицької Церкви Михайла Арсенича (Коломийський район Івано-Франківської області), в якій він закликав до вчинення терактів, вбивств і захоплення влади.
фото greecetoday.ru
фото greecetoday.ru

"У сьогоднішній день ми реально здатні на революцію. Терпіли б вояки УПА сьогодні Табачників та Януковичів?! Тільки Атентат (вбивства стосовно польської влади і політичних опонентів, що практикувалися ОУН і УПА в першій половині 20 ст.) можна вести боротьбу! З ворогом не може бути іншої розмови, окрім як за допомогою сили. З ворогом не може бути іншої розмови, як розмови куль і гармат! З ворогом не може бути іншої мови, як шум лісу - шум мотузок, на яких повиснуть комуністи!", - цитує священика ГолосUA.

Він закликав паству повстати, взяти в руки зброю і "зорати" стару владу, щоб почати будувати нову Україну.

"Ми хочемо переконатися, що наші діти будуть ходити в українську школу! Ми хочемо переконатися, що завтра ні китаєць, ні негр, ні жид, ні москаль не прийде відбирати мій дім! Тільки від кожного з нас залежатиме, наскільки наша рука не здригнеться перед ворогом, наскільки наше око буде тримати на прицілі сьогоднішню владу, наскільки ми будемо страшні, щоб у них горіла під ногами земля, як горять сьогоднішні факели. Так нехай наші серця зміцняться бронею! Нехай наша рука стане прикладом! Слава Україні!", - резюмував священик.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.