Регіонали незадоволені "силовим блоком" уряду і хочуть переформатувати Кабмін на 90%

Фракція Партії регіонів вимагає на 90% переформатувати Кабмін.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

Відповідну позицію до президента доведе очільник партії та прем’єр-міністр України Микола Азаров,.

Про це повідомила журналістам "регіоналка" Ганна Герман за підсумками зборів "біло-иніх", яке пройшло вранці в партійному штабі в кінотеатрі "Зоряний" у центрі Києва, передає передає Новий Регіон.

"Ми вважаємо, що потрібна не відставка, а переформатування. На цій сесії вже було питання про відставку. Потрібно приймати рішення про бюджет", - сказала вона.

Нардеп від ПР Ярослав Сухий уточнив журналістам, що на нараді прозвучали претензії на адресу міністрів силового блоку, а також деяких губернаторів. Зокрема, в Одеській і Закарпатській областях зафіксовано заборгованість із соціальних виплат.

"Говорили і про Захарченка, і загалом про весь силовий блок... Є деякі міністри, які своїми діями ганьблять весь Кабмін. Нам пообіцяв Микола Янович, що буде створено комісію. До неї буде включений Сергій Тігіпко. Ми внесемо йому пропозиції та пропозиції по міністрах, які займаються не тим, що потрібно. Буде переформатування уряду. Якщо президент прийме рішення про відставку - буде така відставка", - сказав Сухий.

Захід, на який з'їхалися як депутати, так і міністри, проходив у закритому режимі. Нараду раніше за інших залишив секретар Ради національної безпеки та оборони України (РНБОУ) Андрій Клюєв, заступник якого Володимир Сівкович зараз проходить як один з підозрюваних у справі про побиття студентів на Майдані.

Збори обернулися ексцесом: у спину депутата Михайла Чечетова запустили рожевою калошею. Депутат давав інтерв'ю журналістам на вході в "Зоряний", і в цей час активіст "Коаліції учасників Помаранчевої революції" Тетяна Лиходєєва кинула з-за спин журналістів у спину Чечетова рожевою калошею.

Депутат розвернувся, розвів руками і поскаржився: "Культура".

Тетяна показала депутатові саморобну червону картку.

"Це - всій владі, її потрібно видалити з політичного поля", - сказала вона.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...