Завтра в Україні з’явиться ще один Майдан: адвокатський, але одноденний

Завтра в день професійного свята українських адвокатів відбудеться "Хода протесту адвокатів" з метою висунення конкретних вимог до ключових осіб, які несуть відповідальність за стан правової системи в Україні, а також з метою заклику до переговорів.
фото review.lospopadosos.com
фото review.lospopadosos.com

Акція пройде у Києві, на площі біля пам'ятника Пилипу Орлику - символу високої правової культури та історії українського народу. Розпочнеться акція о 13:00, повідомляє Юрліга.

Цього ж дня керівників усіх державних і самоврядних органів країни, відповідальних за належне дотримання і забезпечення прав і гарантій адвокатів, буде запрошено до участі в переговорах, які відбудуться  найближчим часом, для подолання оголошених адвокатами проблем.

В умовах глибокої кризи цінності професії та дискримінації адвокатського статусу, через нехтування правами адвоката і гарантіями на всіх рівнях існуючої правової системи, адвокати не можуть залишатися мовчазними статистами, вважають організатори акції.

"Це не мітинг чи демонстрація , це наша з вами колективна заява на захист честі та гідності професії! Не будьмо байдужими", - йдеться у заяві адвокатів.

До участі у "Ході протесту адвокатів" запрошують усіх охочих.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...