Сало хоче, щоб наступного року здали в експлуатацію низку "соціальних довгобудів"

Сьогодні під час апаратної наради під керівництвом голови Львівської ОДА Олега Сала заслухали інформацію про об’єкти незавершеного будівництва, які можна було б здати в експлуатацію у 2014 році.
фото Грім
фото Грім

Голова ОДА зазначив, що об’єкти будуть розглядатись, враховуючи залишкову кошторисну вартість, ступінь будівельної готовності та соціальну значимість окремих об’єктів для територій. Саме за цими критеріями буде запропоновано для розгляду перелік об’єктів, які необхідно профінансувати у 2014 році та здати в експлуатацію.

Як повідомив в. о. директора департаменту освіти і науки ОДА Роман Бабій, у галузі освіти є 67 об’єктів незавершеного будівництва, з них розглядають 20 як такі, які можна здати у 2014 році. Ще 7 об’єктів пропонуються для продовження будівництва з метою введення в експлуатацію у 2015 році.

У галузі охорони здоров’я запропоновано включити до фінансування для завершення будівництва 7 соціально значущих об’єктів. А саме, реконструкція обласного  перинатального центру у м. Львові, реконструкція  лікувального  корпусу обласного  кардіологічного центру, реконструкція  існуючих приміщень під офтальмологічне  відділення обласної  лікарні позалегеневого туберкульозу, проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт пошкодженого  пожежею головного  корпусу обласного  дитячого протитуберкульозного санаторію в смт Журавно, реконструкція приміщень  колишнього військового  містечка  під відділення  Турківської  центральної  райлікарні, будівництво акушерського корпусу Миколаївської ЦРЛ та реконструкція акушерського відділення Бродівської центральної  районної лікарні.

"Крім цього, необхідно у 2014 році завершити за рахунок  коштів державного бюджету реконструкцію 14-ти ФАПів", - додав директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ростислав Ступницький.

Також на Львівщині заплановано у 2014 році завершити будівництво дитячих будинків сімейного типу,  та ввести в експлуатацію 20 об’єктів незавершеного будівництва  у галузі культури, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...