На Львівщині судять водія, що безжально переїхав дитину

Водій, який довгий час "тероризував" усе місто, нарешті постав перед судом. Але лише після того, як на території шкільного подвір'я збив дитину.
фото 4vlada.com
фото 4vlada.com

У Жовкіському районному суді Льввської області почали розглядати кримінальну справу проти мешканця Жовкви щодо скоєння ДТП та травмування школяра. Про це повідомляє кореспондент ІА "Грім".

Проблеми із законом в правопорушника виникали неодноразово. Зокрема, він не вперше, ігноруючи  правила дорожнього руху, ставив під загрозу життя мешканців міста. Втихомирити "шумахера" безуспішно намагалися працівники ДАІ та місцева влада. Однак, лише після безжального наїзду на школяра на території школи, небезпечний водій постав перед судом.

За фактом ДТП було порушено кримінальну справу та після досудового слідства скеровано до суду. 

"Зараз у нас відбулося попереднє засідання справи. Батько школяра виступає в якості його законного представника. І вже через тиждень розпочнеться судове слідство у  цій справі", - прокоментував адвокат потерпілого Ігор Наклович.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...