19-річна дівчина спритно обікрала 16-річного хлопця і "розбагатіла" на 600 гривень

У місті Стрию на Львівщині 19-річна дівчина пограбувала 16-річного студента відкрито заволодівши його грошима в сумі 600 гривень.
фото vorobus.com
фото vorobus.com

Як повідомили у секторі взаємодії з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області, до Стрийського міськвідділу міліції поступила заява 16-річного студента місцевого училища, жителя міста Стрия про те, що 21 грудня, близько 19:00, під час перерахунку ним грошей на вулиці Чорновола у Стрию до нього підбігла невідома особа, яка вирвала з рук гроші і втекла.

Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетна 19-річна безробітна жителька міста Стрия. Кошти у сумі 600 гривень, якими вона заволоділа у студента, дівчина вже встигла витратити на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) КК України. Це правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...