Добкін почав говорити, як справжній сепаратист. Цікаво, чи відреагує Янукович?

Після акції, яку вчора провів Автомайдан у Києві, губернатор Харківщини Михайло Добкін заявив про необхідність відмінити пакт Молотова-Ріббентропа.
фото phl.ua
фото phl.ua

Так Добкін прокоментував новину про те, що учасники Євромайдану везуть до резиденції президента Віктора Януковича порожню труну із жалобними стрічками, передає Українська правда.

"Цей ідіотизм вже б'є через край. З такими психопатами соромно жити в одній країні. Треба скасовувати пакт Молотова - Ріббентропа! До біса цих ідіотів з їх трунами і сміттям в голові! Нехай провалюють!", - заявив Добкін у своєму Twitter.

Пізніше він додав: "Це у них не істерика. Вони реально інші люди. Ви уявляєте, що у них в голові замість мізків, якщо вони труни по Києву катають?!".

Також він розкритикував лідерів опозиції, зокрема - Арсенія Яценюка, ялинку на Євромайдані і Діда мороза.

"Це - їхня ялинка? Це - їхні лідери?... Якщо це все правда, то ми дійсно в різних країнах живемо", - заявив очільник Харківської ОДА.

Оскільки у словах М. Добкіна простежується сепаратизм, то цікаво, як відреагує на ці репліки голови Харківської ОДА президент Віктор Янукович, адже він минулого тижня звинуватив облради, які відкликали від ОДА повноваження, у сепаратизмі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...