США пообіцяли підтримати в Україні все, що перебуває під переслідуваннями влади

Державний департамент і Агентство міжнародного розвитку США розглядають нині шляхи, як краще підтримати громадянське суспільство і засоби інформації в Україні й далі зміцнити верховенство права.
фото dt.ua
фото dt.ua

Про це вчора заявила помічник державного секретаря США з європейських і євразійських питань Вікторія Нуланд, передає Радіо Свобода.

Виступаючи на слуханнях у комітеті з закордонних відносин Сенату США, Нуланд повідомила, що, враховуючи загрози, перед якими нині постало багато неурядових організацій, які брали участь у Євромайдані, Вашингтон розглядає можливості якнайбільшої підтримки тих, хто почувається в небезпеці.

США також співпрацюватимуть із Європейським союзом у тому, щоб поширювати надійну інформацію про те, що насправді означатиме європейська інтеграція для української громадськості, особливо на Сході України, і протистояти неправдивим оповідям і розпалюванню страхів, додала Нуланд.

Вчора у США в комітеті з закордонних відносин Сенату відбулися слухання, головним пунктом яких була "криза в Україні".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...