Янукович обіцяє "вільне життя у вільній країні"

Президента України Віктор Янукович привітав українців з нагоди Дня Соборності та Свободи України.
фото doba.te.ua
фото doba.te.ua

За словами Януковича, саме національна єдність є запорукою утвердження України як вільної європейської держави, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Я впевнений, що з політичних та економічних випробувань, які було послано нашій країні, Україна вийде сильнішою і більш загартованою...Наша мета - справедливість, добробут, вільне життя у вільній країні", - йдеться у привітання президента.

"Єдність країни - це не лише наша спільна цінність, але також і модель побудови регіональної політики. Необхідно максимально зміцнити горизонтальні економічні та культурні зв’язки між різними регіонами країни.

Ми маємо плекати культурне різноманіття нашого народу, взаємоповагу, злагоду, духовну консолідацію усіх українців", - заявив Віктор Янукович

Президент України переконаний, що "нікому нас не вдасться розсварити чи роз’єднати".

"Я впевнений, що усі ми поділяємо такі цінності і пріоритети як демократія, правова держава, модернізація усіх сфер суспільного життя. І саме на цих пріоритетах ми побудуємо політичний діалог.

Переконаний, що 2014 рік стане роком порозуміння та відвертої розмови про наше спільне майбутнє між представниками різних політичних сил та громадянського суспільства.

Впевнений, що лише чесний діалог є єдиним шляхом до ефективного вирішення тих завдань, які постали перед країною.

Я розумію та підтримую бажання людей жити у вільній, справедливій, сильній і заможній Україні. І я зроблю все, аби реалізувати ці прагнення", - мовиться у привітанні.

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...