Події у Чернівцях: місто перетворюється на другий Київ?

Штурм будівлі Чернівецької обласної державної адміністрації перетворився у потужні протистояння міліції і народу.
фото molbuk.ua
фото molbuk.ua

Зокрема, міліція почала атакувати мітингувальників сльозогінним газом.

Активісти відходять від центральних дверей. Тим не менше, до ОДА підходить дедалі більше людей.

Серед мітингувальників переважно чоловіки та молоді хлопці. Більшість з них у масках, з прикритими шарфами.

На "левів" вішають плакати. Розбили вікна на центральних дверях, зняли табличку "Чернівецька обласна державна адміністрація". Міліцейські щити, які прикривали вхідні двері натовп вже викинув.

До мітингувальників вийшов губернатор Михайло Папієв. Люди одразу почали скандувати "Заяву, заяву!". Михайло Папієв повідомив, що зараз розпочалася позачергова сесія облради, на якій має бути прийнятий бюджет області. А з приводу заяви сказав, що "Заяви не буде".

Михайло Папієв завів із собою у сесійну залу опозиційних депутатів, які не могли туди потрапити.

Мітингувальники біля ОДА просять терміново медиків у зв'язку з тим, що силовики розприскували сльозогінний газ і багатьом активістам стало погано.

Хтось почав кидати у приміщення ОДА димові шашки.

Михайло Папієв ще раз вийшов до мітингувальників з проханням на час сесії влаштувати перемир’я. Але люди просто заштовхали його назад в ОДА, після чого почали кидати димові шашки. Нардеп Максим Бурбак просить не кидати димові шашки. А тим часом з середини холу ОДА йде дим.

За матеріалами Молодий Буковинець

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...