У Луцьку мітингувальники оточили будівлю ОДА: є перші заяви про відставку

У Луцьку біля облдержадміністрації зібрався мітинг, протестувальники вимагають відставки очільників області - голови ОДА Бориса Клімчука та голови облради Володимира Войтовича.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Будівлю охороняють кілька рядів силовиків, поряд є автобус з Беркутом. Як повідомляють працівники ОДА, міліція підготувала пожежні Брандспойти.

Голова Волинської облради Володимир Войтович прислухався до мітингувальників і таки подав у відставку. Він заявив, що написав цю заяву задля збереження громадянського миру.

Звільнився також заступник голови облради Юрій Лобач. Другий заступник Войтовича, член партії "Батьківщина" Валентин Вітер заявив мітингувальникам, що він перебирає на себе обов'язки голови облради.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук відмовився писати заяву про відставку і виходити до протестувальників. За його словами, він вийде до протестувальників тоді, коли захоче, і писатиме заяву там, де його приймали на роботу, тобто у Києві.

Нагадаємо, що сьогодні мітингувальники спробували захопити Чернівецьку ОДА, однак заяви від губернатора Михайла Ппапієва про звільнення його з посади так і не домоглися.

Вчора мітингувальники провели штурми будівель низки облдержадміністрацій.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...