Макеєнко пообіцяв звільнити КМДА без війни

Глава Київської міськдержадміністрації Володимир Макеєнко обіцяє стабілізувати ситуацію в Києві, повідомляє pravda.com.ua.

"В першу чергу, це стабілізація в державі, через прийняття рішень в парламенті. Другий крок - якщо будуть досягнуті домовленості, то це буде реакція на Хрещатику і на Майдані – це приміщення", сказав він.

На запитання журналістів, чи має він на увазі відвоювання приміщень КМДА, Макеєнко заявив: "Запам'ятайте, Макеєнко ні з ким не воює. Ніколи! Макеєнко домовляється".

Він вважає, що після стабілізації в Україні, ситуація стабілізується і в Києві, що дасть змогу прийняти бюджет столиці.

Глава КМДА розповів, що зараз він у приміщенні Печерської райадміністрації разом із помічниками працює над бюджетом Києва.

Решта працівників КМДА, за словами Макеєнка, працюють "по всьому Києву". Він також визнав, що пропозиція очолити КМДА застала його зненацька.

"Так (пропозиція застала зненацька – ред.), але я з усіма питаннями справлюсь…Я чудово розумію, що я роблю, яке рішення я прийняв за розпорядженням президента", - сказав глава КМДА. 

Наагдаємо, 25 січня Віктор Янукович призначив народного депутата від Партії регіонів Володимира Макеєнка главою Київської міськдержадміністрації.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...