У США кажуть, що Янукович ще недостатньо зробив для врегулювання кризи в Україні

Поступки українського Президента Віктора Януковича опозиції недостатні для вирішення політичної кризи в Україні.

Про це повідомив держсекретар США Джон Керрі під час зустрічі зі своїм німецьким колегою Франком-Вальтером Штайнмайером, пише РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Пропозиції Президента Януковича не досягли ще того рівня, який був би достатнім, щоб вважати їх реформами", - сказав він.

Керрі також зазначив, що "зовнішні сили" не повинні втручатися в конфлікт і що це завдання українського народу - визначити подальшу долю країни. У той же час США та Німеччина продовжують працювати "пліч-о-пліч" щодо ситуації в Україні, додав він.

Після візиту в Берлін держсекретар США вирушить до Мюнхена, де криза в Україні стане однією з центральних тем Мюнхенської конференції з безпеки. Очікується, що в рамках конференції, яка починається сьогодні і триватиме до 2 лютого, Керрі зустрінеться з українськими опозиціонерами, серед яких будуть лідер партії "Удар" Володимир Кличко, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк та інші.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...