Держсекретар США зустрінеться з двома лідерами опозиції і Русланою

Державний секретар США Джон Керрі завтра проведе зустріч з лідерами української опозиції.
фото golos-ameriki.ru
фото golos-ameriki.ru

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на британське видання The Telegraph.

Зустріч відбудеться в кулуарах Мюнхенської конференції з безпеки у Берліні, яка пройде 31 січня-2 лютого.

З Керрі, зокрема, зустрінуться лідер партії "Удар" Віталій Кличко та лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. Очікується, що Керрі також зустрінеться з українською співачкою Русланою Лижичко.

"Ми з обережним оптимізмом сприйняли діалог між владою та опозицією, який починає приносити свої плоди. Тепер стоїть питання, чи можуть вони рухатися далі, щоб сформувати уряд національної єдності. Вони їдуть у Мюнхен посеред цього переговорного процесу, який просувається вперед", - зазначив Керрі.

Очікується також, що конференцію відвідає міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

Зазначимо, що помічник державного секретаря Вікторія Нуланд відвідає Україну 6 лютого "щоб підтримати створення нового уряду і план дій, який допоможе поставити Україну на рейки реалізації прагнень українського народу до демократії, поваги прав людини, європейської інтеграції та економічного зростання".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...