Регіонали під керівництвом Добкіна вбили собі в голову, що в Україні діють окупанти, від яких її треба очистити

На з'їзді в Харкові прибічники Партії регіонів постановили створити всеукраїнський громадський союз "Український фронт".
фото glavnoe.ua
фото glavnoe.ua

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Голова харківської ОДА Михайло Добкін заявив, що треба очищувати землю від тих, хто прийшов на неї з думкою про окупацію.

Штаб "Українського фронту" буде знаходитися у Харкові з подальшим розповсюдженням на усі обласні центри, в тому числі - Льввів та Тернопіль. Керуватися він буде колегіальним органом.

Майже всі учасники зібрання - з георгіївськими срічками, яку обрали символом союзу.
Загальна кількість учасників з'їзду нараховує понад 6000 осіб з усіх регіонів країни.

Зліт регіоналів також постановив створити фронтову народну гвардію, до якої можуть входити і чоловіки, і жінки. Набір має розпочатися негайно.
Серед інших завдань регіонали окреслили переривання інформаційної блокади мешканців Західної України, вступ у процес перемовин з представниками "екстремістського" Майдану, проведення референдуму про остаточне скасування депутатської недоторканності та зменшення кількості народних депутатів і остаточне звільнення без жодних умов усіх адміністративних будівель по всій Україні, площі та вулиці міст.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...