Депутат Львівської облради Андрій Холявка порадив, як область може допомогти революції

Для того, щоб перемогла "Революція гідності", Львівщина має продовжувати дотримуватись певних принципів.
фото chasipodii.net
фото chasipodii.net

Зокрема, важливо зараз підтримувати і плекати єдність у суспільній боротьбі не на словах, а на ділі.

Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив голова фракції ВО "Свобода"  у Львівській обласній раді Андрій Холявка, повідомив кореспондент ІА"ГРІМ".

"Нашим завданням є цю єдність  зберігати, відстоювати, зміцнювати та розвивати", - зазначив політик.

Другою важливою вимогою є максимальне використання ресурсу місцевого самоврядування. За словами А. Холявки, Львівщина є територією, де більшість становлять проукраїнські сили, тому місцеве самоврядування виконує важливу функцію в мобілізації громади на підтримку процесів, які відбуваються в Києві.

Як заявив політик, третім принципом  для майбутньої перемоги революції  має стати  пильність. Адже у Львові гуртуються підозрілі групи немісцевих осіб спортивної зовнішності, які нагадують "тітушок" і здійснюють провокації.

"Потрібно не допустити провокацій і диверсій", - зазначив Холявка.

Також, як зауважив "свободівець", не менш важливою є інформаційна робота, зокрема, представлення Львівщини і України за кордоном, оскільки Європа може відіграти значну роль у перемозі української справи.

Нагадаємо, що згідно з останнім соцопитуванням, після провалу асоціації України з ЄС, 74% мешканців Львівщини висловили недовіру владі, а 54% населення регіону готові до активної участі у акціях протесту.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...