У Росії журналісти спіймали проросійську провокаторку з України, яка щоразу представляється жителькою іншого регіону

У російському Новочеркаську на мітингу на підтримку Криму та східної України виступила добре відома в Україні "гастролерка", яку бачили на проросійських мітингах у Харкові, Севастополі та Києві.

Жінка виступила зі сцени, представившись біженкою з Донецька, і розповіла, як "тікала вночі". Виступ показали в сюжеті російського Першого каналу, повідомляє ТСН.

"Буквально вчора вночі, пробираючись  у, можна сказати, жахливих умовах, ми практично, можна сказати, тікали  з Донецька. Це було дуже боляче", - поскаржилася вона зі сцени.

Раніше палка прихильниця Росії в ролі "одеситки" виступала в Севастополі - просила допомоги в Росії. А кількома днями раніше жінка, замотана в російський прапор, демонструвала свій ораторський талант на мітингу у Харкові.

Бачили "гастролерку" і в лютому у Києві - у футболці "солдатської матері" і з символікою Партії регіонів. Як повідомляли ЗМІ, разом з нею роль "солдатської матері" виконувала регіоналка, у якої немає синів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...