Син в. о. голови Адміністрації Президента пішов у добровольці (ВІДЕО)

Син Сергія Пашинського Антон Пашинський у числі перших прийшов добровольцем до лав резервістів Національної гвардії України.

На переконання Антона Пашинського, у цей час кожен чоловік, кожен українець повинен бути готовим взяти в руки зброю та захищати свою державу, повідомляє управління зі зв'язків з громадськістю МВС України.

Антон Пашинський, як і багато його колег, - доброволець. Разом вони упродовж трьох місяців відстоювали свободу українських громадян на Майдані. Тепер же, враховуючи загрози національній безпеці України, молодий чоловік вирішив пройти курс бойової підготовки, записавшись до лав резервістів Національної гвардії.

Мати та дружина Антона трохи нервували, довідавшись про його рішення. На той момент ситуація була дуже напруженою, тож був ризик прямо з навчального полігону поїхати до місця ведення бойових дій. Однак зараз у родині панує взаєморозуміння, оскільки чоловік пояснив: це - його обов’язок, який він повинен виконувати.

У підрозділі, де проходить підготовку Антон Пашинський, є різні люди: від тих, хто має бойовий досвід, і до студентів. Вік резервістів - теж різний: від зовсім молодих до чоловіків за 40.

За словами добровольця, коли він вирішив пройти курс військової підготовки, то пожертвував звичним комфортом, адже умови в навчальному центрі наближені до військових. Проте він не шкодує і розуміє, що вчинив правильно.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...