ЗМІ: Наступного року Англія святкуватиме ще одне королівське весілля

Принц Гарі, молодший син Чарльза, принца Уельського та його першої дружини, покійної принцеси Діани, збирається зіграти весілля.

Британський принц Гарі, четвертий в черзі спадкоємців престолу королівства, має намір одружитися зі своєю подругою Крессидою Бонас наступного року, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на популярне англійське видання The Daily Mail.

За словами близького друга Бонас, "принц Гарі постійно говорить про їхнє весілля. Знаменна подія відбудеться, швидше за все, наступного року", - сказав він, додавши, що "все до цього і йде".

The Daily Mail пише, що Бонас "подолала свої страхи" і прийняла пропозицію руки і серця від Гарі ще минулого жовтня. Молоді люди зустрічаються з травня 2013. Їх познайомила двоюрідна сестра принца, принцеса Євгенія.

Крессида Бонас походить з багатої родини. Її батько - бізнесмен і історик Джеффрі Бонас, випускник елітної школи Харроу і Оксфордського університету, очолює компанію з торгівлі тканинами. Її мати, леді Мері-Гей Джорджина Лорна Керзон, належить до сім'ї графів Керзон - Хау. Вони є далекими родичами лорда Джорджа Керзона, який на початку 1920 -х років був міністром закордонних справ Великобританії.

Крессида Бонас вивчала танцювальне мистецтво в університеті міста Лідс, закінчила лондонську консерваторію і хореографічну школу "Трініті Лабан".

Нагадаємо, весілля принца Вільяма, старшого брата Гарі, відбулося 29 квітня 2011.

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...