Кримські студенти покинули площу під час підняття прапора Росії над їх університетом (ВІДЕО)

Відвертий демарш протесту влаштували студенти Севастопольського університету ядерної енергії та промисловості під час церемонії заміни державного прапора України на російський.

Під час виносу національного прапору України велика частина молодих людей почала хором виконувати гімн України і продовжувала його після того, як поспішно вимкнули фонограму.

У той час, коли виконувач обов'язків ректора намагався перервати виконання українського гімну, студенти почали скандувати "Слава Україні! - Героям слава!", "Україна понад усе! - Смерть ворогам!".

Коли ж почав звучати гімн Росії частина студентів демонстративно покинула плац.

Як з'ясувалося, за два дні до цього "з метою стабілізації ситуації в Севастопольському національному університеті ядерної енергії та промисловості" координаційна рада Севастополя відсторонила від керівництва навчальним закладом ректора Михайла Дівізінюка , який відмовився піднімати державний прапор Росії над будівлею навчального закладу і переходити в правове поле РФ, зазначає видання 15 минут.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...