Скарби Януковича стануть музейними експонатами

Усі речі з Межигір’я, які складають музейну цінність, чекають на експертну оцінку та рішення уряду про їх подальшу долю.
фото ТСН
фото ТСН

Наразі скарби екс-президента перевозять до Національного художнього музею для інвентаризації та коли це все можна буде побачити простим відвідувачам поки не відомо, повідомляє ТСН.


А це: античні амфори, мармурові скульптури, позолочені чи золоті предмети інтер'єру, співоча ікона та безліч релігійної літератури у срібному оздобленні.

Також є картина, яку намалювала молода українська художниця Юлія Косульникова разом із легендою футболу Дієго Марадоною. Вражає і статуетка, що зображає самого екс-президента із цитатою його інавгураційної промови.

Як повідомлялося раніше, у Межигір'ї Януковича знайшли багато крадених древніх книг, серед яких і "Апостол" Івана Федорова.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...