У Тимошенко знайшли 13 чинних банківських рахунків у різних країнах світу, - ЗМІ

Британська юридична компанія Lawrence Graham виявила 278 банківських рахунків у 26 країнах, які пов'язані з екс-прем’єром Юлією Тимошенко та її чоловіком.

Причому 85 рахунків пов'язані безпосередньо з Тимошенко або їхніми родичами. Зокрема, в лондонському банку на рахунку на ім’я компанії "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) виявлені 40 млн фунтів, пише РБК-Україна з посиланням на британську газету The Independent.

В публікації нагадується, що Lawrence Graham була найнята екс-очільником Міністерства доходів та зборів Олександром Клименком для розслідування справи про розкрадання 200 млн дол., у привласненні яких підозрювали, в тому числі, екс-прем'єрів Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

За даними Lawrence Graham, 13 зі встановлених рахунків Юлії Тимошенко, відкриті й сьогодні. До цього списку, зокрема, входить вже згаданий рахунок компанії ЄЕСУ.

Втім, нардеп від "Батьківщини", адвокат Сергій Власенко заявив виданню, що інформація про рахунки його підзахисної Юлії Тимошенко є неправдивою.

"У неї немає ні власності, ні рахунків у США, Великобританії чи Швейцарії", - сказав Власенко, наголосивши, що розслідування Lawrence Graham було замовлено для дискредитації Тимошенко.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...