На Львівщині сформована нова артилерійська бригада Збройних сил

Вона проходить підготовку у Львівській області на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 

Про це повідомляє офіційний сайт міноборони.

Повідомляється, що напередодні бійці окремого підрозділу бригади, озброєного 152-міліметровими гарматами "Гіацинт-Б", провели контрольні заняття з управління вогнем дивізіону.

За словами заступника командира бригади, процес бойового навчання воїнів має високу інтенсивність проведення практичних занять.

"Це вимога часу. Підрозділи бригади збільшили дистанцію ведення вогню на відстань до 10 кілометрів. Такий підхід характерний для виконання завдань в зоні проведення АТО. Наші військовослужбовці щодня проводять заняття з урахуванням досвіду бойових дій на сході нашої держави", - сказав офіцер.

У міноборони зазначили, що за результатами виконання вогневих завдань артилеристи бригади "отримали тверду "четвірку" і показали хорошу готовність до виконання завдань за призначенням".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...